Ewan won met een banddikte van Dylan Groenewegen.
Volledig scherm
Ewan won met een banddikte van Dylan Groenewegen. © REUTERS

Ewan klopt Groenewegen met een banddikte en bezorgt Lotto Soudal tweede ritzege in de Tour

Tour de FranceCaleb Ewan heeft de elfde rit in de Tour gewonnen. De Australiër van Lotto Soudal haalde het in de massasprint met een banddikte van Dylan Groenewegen. Julian Alaphilippe behoudt de gele leiderstrui.

3 reacties

  • Jean Driesen

    5 jaar geleden
    Zou het niet stilaan tijd worden dat de chef-wielrennen van Het laatste nieuws zijn verontschuldigingen aanbiedt aan "lotto-soudal". Twee ritoverwinningen, bollentrui, meerdere strijdlustigste renners enzovoorts. de dag na het kampioenschap van Belgie noemde hij de ploeg een samenraapsel van onprofessionele mislukkelingen aan het hoofd van tweederangs patattenkoereurs. wie zei er ook weer dat "het kan verkeren"?
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Mooi dat Ewan nu ook een etappe wint, was er al een paar keer heel dicht bij en is duidelijk bij de snelsten in het peloton.Groenewegen is denk ik de snelste op dit moment maar ging nu van iets te ver aan met Ewan die aan zijn wiel zat en dan kan je geklopt worden.
  • Karel Dierckx

    5 jaar geleden
    Goed twee weken geleden brandde de chef wielrennen Lotto-Soudal nog af naar aanleiding van het BK. Een week terug deed hij dat nog eens dunnetjes over omdat Caleb Ewan tot dan geen spurt kon winnen. En waar staan we nu?