Links: Cédric Gervy. Rechts: Maggie De Block.
Volledig scherm
Links: Cédric Gervy. Rechts: Maggie De Block. © YouTube/Belga

“Aan je dikke handen kleeft veel bloed”: Waalse zanger neemt beleid en uiterlijk van Maggie De Block onder vuur

“Sinds jij aan de macht bent, kan mijn buurvrouw haar antibiotica niet meer betalen. De behandeling van migranten? Er is geen verschil tussen jou en Theo Francken. Aan je handen kleeft zo veel bloed dat je dikke armen zullen rotten in de hel.” Maggie De Block krijgt er in een protestsong stevig van langs van de Waalse zanger Cédric Gervy. MR-senator Georges-Louis Bouchez vindt de beledigingen veel te ver gaan en dient vandaag normaal gezien klacht in bij Unia.

51 reacties

  • Bart Morren

    5 jaar geleden
    Een corpulente minister van (on)gezondheid die frieten gezonder vindt dan gerookte zalm Ze zou beter opkomen voor gezondere voeding en de suikerlobby aanvechten
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Moest een Vlaming zoiets over een Waalse minister zingen ge zou wat te horen krijgen maar voor de Walen is het de normaalste zaak dat ze Vlamingen beschimpen en uit maken voor vuile vis.
  • john Roderigas

    5 jaar geleden
    is gewoon niet bekwaam om minister te zijn , niet niets dan eigen bevolking te helpende gezondheid want heeft meer centen nodig voor al de profiteurs die dagelijks naar hier komen.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Waar staat dat geschreven in de wet dat je niemand mag bekladden ? We hebben hier geen censuur of dictatuur.
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Wat is er met mev. De Block dan zo verbeterd op asiel beste mevrouw Verhoeven? Dat men er niets meer van hoort of leest?!