Francis Vrancken, mede-eigenaar van Beerschot.
Volledig scherm
Francis Vrancken, mede-eigenaar van Beerschot. © Jan De Meuleneir/Photonews

Beerschot geeft strijd nog niet op: “Vragen intrekken proflicentie KV Mechelen”

Na het verdict door het BAS dat KV Mechelen als club schuldig is aan competitievervalsing onderneemt Beerschot een nieuwe actie om KVM te weren uit 1A. “We geven de strijd nog niet op”, reageerde voorzitter Francis Vrancken: “We vragen de licentiecommissie om de proflicentie van KV Mechelen in te trekken.”

40 reacties

  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    ze hebben gelijk die wedstrijdvervalsers moeten eruit het is bewezen.
  • jacqueline van langenhove

    5 jaar geleden
    Beerschot is wel de hofleverancier van de 21ste eeuw voor nationale ploeg. Niet slecht voor een ploeg die niet meer bestaat.
  • Jean-Pierre Roobaert

    5 jaar geleden
    Schandalig, jullie konden geen kampioen spelen wegens onbekwaam en toch willen jullie naar 1ste, om wekelijks pak rammel te krijgen en te zakken naar 2de ... Stop met die zever, stop met advocaten te betalen want dit is allemaal geld in het water en op voetbalgebied raken jullie nooit meer in 1ste .... OF 't Stad zal moeten tussenkomen ... wie weet, hier kan alles, zeker in Antwerpen !!
  • Lucas Theophiel

    5 jaar geleden
    Beerschot is normaal een ploeg die niet meer bestaat. Maar door een andere ploeg misbruikt te hebben zijn ze er weer???Het enige sportief element dat ze nu hanteren is natrappen???
  • EDDY VANDERSMISSEN

    5 jaar geleden
    Indien de eerste klassers enig besef van rechtvaardigheid hebben dan weigeren ze om tegen de bedriegende kakkers te spelen of willen ze de laatste supporters nog weg jagen door deel te nemen aan een ongeloofwaardige competiti? Mij hebben ze voor de laatste keer in een voetbal stadion gezien !!!