BELGA
Volledig scherm
© BELGA

In weekend Tomorrowland én met drukte aan de kust: spoorstaking dreigt op zaterdag 27 juli

De kans is groot op verstoord treinverkeer op zaterdag 27 juli, net wanneer de NMBS extra treinen naar Tomorrowland inlegt en door het goede weer drukte aan de kust wordt verwacht. De onafhankelijke spoorvakbond OVS heeft een stakingsaanzegging ingediend wegens het aanhoudende personeelstekort bij de treinbegeleiders, zo schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.

41 reacties

  • frans hertens

    5 jaar geleden
    die mensen hebben groot gelijk
  • JB V

    5 jaar geleden
    Alle excuses om te staken zijn goed, en dan liefst op de drukste dagen. De gewone man/vrouw is steeds het slachtoffer. Dit maken we nu al tientallen jaren mee. Zouden er, behalve het NMBS-personeel dat in eerste klas reist, nog veel mensen graag met de trein reizen? Het alternatief is de comfortabele en betrouwbare auto, ondanks de files...
  • Philipp Fikenscher

    5 jaar geleden
    De treinpassagiers zijn weer de dupe : beter werken en iedereen gratis vervoeren
  • Peter Grunewald

    5 jaar geleden
    Ja inderdaad personeelstekort in alle diensten.personeel doet vroegen laten nachten weekends feestdagen.gepensioneerden worden niet meer vervangen.verlof wordt geweigerd.mensen die hier onder kritiek hebben weten niet wat er gaande is.meestal zijn het diegene die 9 to 5 werken.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Als directie loon van 1000 personeel leden Aanwerven zou continue moeten gebeuren er zal jaarlijks 1000 nieuwe nodig of prive-maatschappij waar weinigen voorwaarden ?? Wie kinderen wil toch 2weken verlof samen !!!