Stig Broeckx en Tilly
Volledig scherm
Stig Broeckx en Tilly © Instagram @stigbroeckx

Stig Broeckx is weer single: “Tilly en ik zijn als vrienden uiteen”

ShowbizzStig Broeckx is niet langer samen met Tilly, zijn vaste vriendin van voor het ongeval. In ‘Bargoens’ was eerder dit jaar nog te zien hoe zij hem maandenlang geduldig bijstond tijdens zijn revalidatie en hem ook opnieuw leerde spreken. 

31 reacties

  • maarten mouton

    5 jaar geleden
    Hoe durf je Myrthe om te verwachten dat Tilly bij hem moet blijven. Het is niet meer dan normaal dat na zo een zwaar ongeval van hem en alle veranderingen die erbij komen dat dit ook grote veranderingen heeft op het vlak van een relatie. Uiteindelijk is zij een soort van begeleider van hem geworden en is het normaal dat dan ook de liefde wat verdwijnt en het meer en vriendschapsrelatie wordt. Zeker als hij zelf zegt dat hij zich iets meer herinnert van voor het ongeval. Ik begrijp haar volkomen.
  • Clement Alfons

    5 jaar geleden
    Blijkbaar kunnen sommigen niet lezen? De liefde van Stig voor zijn vriendin was er niet meer na het ongeval en ze kwam ook niet terug , geen herinneringen van voor het ongeval . Stel u zelf maar eens voor dat je wakker wordt en je weet niet wie de mensen zijn naast je bed , van iemand houden of graag hebben kan je niet opdringen. Ik heb enorm veel respect voor mensen als Stig en een vrouw als Tilly.
  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Het is niet omdat hij haar niet meer herinnert, dat zij van hem weg moest gaan. Er is een Stig van voor het ongeval en een Stig van na het ongeval. Bij een relatie steun je elkaar in goede en slechte tijden. Ook al is er tussen beiden geen vonk meer, kan men naar mijn mening nog samenleven. Stig heeft haar, gezien zijn handicap, meer nodig. Het is wel goed, dat ze als vrienden uit elkaar gingen.
  • philippe dierickx

    5 jaar geleden
    Stig is een topper. Respect man !
  • gabriel papanikitas

    5 jaar geleden
    En toch begrijp ik deze dame.