Monte Neme ziet er idyllisch uit, maar wordt ook wel het Tsjernobyl van Galicië genoemd.
Volledig scherm
Monte Neme ziet er idyllisch uit, maar wordt ook wel het Tsjernobyl van Galicië genoemd. © Instagram

Instagrammers zwaar ziek nadat ze poseren bij giftig turquoise meer in Spanje: “Het is het waard”

Sommige influencers hebben echt alles over voor de perfecte foto. Dat blijkt nog maar eens nadat enkele Instagrammers zwaar ziek werden toen ze geposeerd hadden bij een prachtig turquoise meer in het noordwesten van Spanje. Onderzoek toonde aan dat het water vol giftige chemicaliën zit, maar dat is duidelijk geen reden om er weg te blijven.

33 reacties

  • Yvonne Mercier

    5 jaar geleden
    Voor influencers nemen ze niet de mooiste of bijzonderste foto's om eerlijk te zijn... tegenwoordig is iedereen met een smartphone een influencer en fotograaf
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Ze reizen kilometers ver voor een foto met dat bekende meer, en dan "weten ze niet dat het vervuild is" omdat er geen borden staan? Bullshit. Ik kan soms echt niet geloven hoe dom de mensen kunnen zijn.
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Influencers die juist in heel veel lifestyle zaken het verkeerde voorbeeld geven aan hele jonge instagram en twitter gebruikers. Naapen met alle gevolgen. Ook de vele dodelijke valpartijen in ravijnen en hangend aan obstakels van bouwskeletten en rotsen doen het voorbeeld volgen. De wereld is ziek gemaakt door propaganda en lifestyle advertenties hoe mooi sommige plekken wel niet zijn.
  • Benny de Groot

    5 jaar geleden
    Wow om een influencer te zijn moet je tegenwoordig precies zelfs geen volgers meer hebben.
  • Carmen Van de casteele

    5 jaar geleden
    Mensen zijn toch gek, wat ze allemaal niet doen voor een mooie foto. Alle risico's nemen met alle gevolgen vandien.Je moet toch gek zijn, als je weet dat er al zoveel voor U daar geweest zijn en ziek geworden zijn om het dan ook nog te doen.