Simon Yates.
Volledig scherm
Simon Yates. © REUTERS

Simon Yates wint eerste Pyreneeënrit, favorieten houden wapenstilstand

Tour de FranceSimon Yates heeft de eerste Pyreneeënrit in de Ronde van Frankrijk gewonnen. De renner was in een sprint met drie sneller dan Pello Bilbao en Gregor Mühlberger. De favorieten hielden vandaag nog een wapenstilstand met oog op de tijdrit morgen. Tiesj Benoot was eerste Belg op de 4de plaats.

13 reacties

  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Bernd nu ga je toch niet zeggen dat teuns en Wellens beter zijn dan Wout? Carina Stulens, stel dat iedereen valt voor Greg en hij wint. Dan heeft hij dik verdiend gewonnen. Want recht blijven is ook een deel van wielrennen. En als anderen over hun limiet gaan zoals in Rio, en hij blijft recht, dan is hij op dat moment beter en slimmer. Dus wat is het probleem.
  • ringo van der pulst

    5 jaar geleden
    Dat greg zich liet inlopen naar de muur was een tactische keuze,niet meer en niet minder.Wat het peleton vandaag deed was dat ook.Kijk naar sagan,doel bereikt aan de eerste col en verlof voor de rest van de dag.En waar was greg?plaats elf.Stop met kakken op die man.
  • Jacky Dhondt

    5 jaar geleden
    Niet kijken naar de ronde, dan heeft er niemand slechte reacties.
  • Jose Delie

    5 jaar geleden
    Greg moet niets meer bewijzen , bekijk zijn erelijst !95 procent van het huidige tourpeleton kan er alleen maar van dromen !!!Hier zijn er veel met een kort of helemaal geen geheugen !!!
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Ja, Van Aert is een echte Boonen geworden: Een ritje pakken en in de bergen in een laat buspeletonnetje al grappen makend ophoog stampen. Zulk renner hebben we niet nodig! We hebben vechters nodig zoals T. De Gendt, Teuns, Wellens. De tijdrit? Niks voor Van Aert, hoewel hij denkt om er te gloriëren. Valse hoop...