Photo News
Volledig scherm

Club Brugge wint genietbare Brugse Metten na penalty’s van Sporting Lissabon

Club BruggeClub Brugge heeft de Brugse Metten gewonnen van Sporting Lissabon. De Bruggelingen wonnen hun jaarlijkse oefenpot voor eigen publiek na penalty’s. Eerder was de wedstrijd op 2-2 geëindigd. Recordaanwinst Okereke scoorde in de eerste helft en potte ook de beslissende penalty.

37 reacties

• emil ledure

5 jaar geleden
    Ik heb de wedstrijd live gezien op de Waalse zender RTBF ( La Une) die hebben hem live uitgezonden. Dirk Van Gossum !! Aan sommigen niet zegt u , Het zijn profs het is een andere trainer en ze moeten hun aanpassen zo niet op den bank.
  • Louis Meeus

Het is maar een oefenwedstrijdje.
  • dirk van gossum

Tactiek is hier aan sommigen niet besteed precies,4-3-3 als de tegenstander in balbezit is maar zelf in balbezit kan dat ook 2-5-3 worden en daarbij het gaat nog altijd niet om de knikkers hee mannekes,als ge u daar al voor moet beginnen op te jagen voor een veredeld oefenmatchke dan vrees ik voor sommigen hunne tikker!!!!
  • Sven Vandevyvere

Match live gezien. Okereke is een aanwinst, net als Deli en Sobol, hoewel die laatste twee nog moeten opletten met een zekere nonchalance . Dennis was weer zijn onbeholpen zelve en danjuma was er precies nog in vakantiestemming. Denk dat we nakamba op middenveld nog zullen nodig hebben. Was genietbaar, vooral in tweede helft enkele opendoelkansen gemist ( vormer , okereke) O ja, en Lissabon was meer dan een deftig ploegske. Jeremy matthieu en Fernandez ‘ klasse !
  • danny buyse

@Philippe Vanbelle, ik heb de wedstrijd live op mijn smart tv kunnen zien via mijn pc met een HDMI kabel.