De 18-jarige Théo Hayez verdween na een bezoek aan the Cheeky Monkey's bar in Byron Bay, zo’n 160 kilometer ten zuiden van Brisbane in de deelstaat New South Wales.
Volledig scherm
De 18-jarige Théo Hayez verdween na een bezoek aan the Cheeky Monkey's bar in Byron Bay, zo’n 160 kilometer ten zuiden van Brisbane in de deelstaat New South Wales. © EPA

Nieuwe hoop in zoektocht naar Théo Hayez? “Vrijwilligers hebben mogelijk zijn pet gevonden”

Speurders hebben mogelijk een aanknopingspunt gevonden in de zoektocht naar de vermiste Théo Hayez. Op de plek waar zijn gsm een laatste teken van leven gaf, vonden vrijwilligers een baseballpet. Volgens vrienden lijkt die wel degelijk op het exemplaar dat de jongeman vaak droeg. DNA-onderzoek moet nu uitwijzen of die nieuwe hoop gewettigd is.

24 reacties

  • Gilbert Van Eynde

    5 jaar geleden
    @Karine Roeland katachtigen spelen wel met hun prooi en jagen ook voor de 'fun'. Sommige soorten Arends spelen ook met hun prooi door ze steeds te laten vallen en weer op te vangen. Het lijkt me vrij logisch dat het 1 persoon is die deze jongens laat verdwijnen. Er is ook veel plaats in Australië om iemand vast te houden of te vermoorden zonder dat iemand die plaats ooit zou vinden.
  • Karine Roeland

    5 jaar geleden
    Dieren "moorden" meestal enkel als ze zich bedreigd voelen, honger hebben. Een dier verdedigd zijn territorium, dit kan je niet zeggen van seriemoordenaars. Dieren zijn geen seriemoordenaars, zij moorden niet enkel voor het plezier, mensen wel.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Een ongeval die is ergens in zee terecht gekomen gaan ze nooit meer iets van vinden vrees ik
  • Staf Coppens

    5 jaar geleden
    Zou wel eens? Kunnen we niet beter wachten op bevestiging voor we dit "nieuws" maken?
  • Nawara nawashi

    5 jaar geleden
    Het is erg voor de familie, maar ik denk dat hij WOU verdwijnen. Daarom ga je ook naar een stad om te verdwijnen in de menigte.