BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sven Gatz (Open Vld) blijft in Vlaamse regering enkel bevoegd voor Brussel

Na zijn eedaflegging als Brussels minister, blijft Sven Gatz (Open Vld) in de Vlaamse regering enkel nog bevoegd voor Brusselse Aangelegenheden. Zijn andere bevoegdheden Media, Cultuur en Jeugd gaan naar partijgenote Lydia Peeters, die meteen ook viceminister-president wordt. Dat werd vernomen bij Open Vld.

15 reacties

  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Gatz is altijd al een graaier geweest, herinner u nog de tijd hij naar de privé ging (InBev), en hij een uittredingsvergoeding kreeg omdat hij ZELF opstapte? Een aantal jaren later zit hij terug in de politiek als minister, om binnenkort terug een uittredingsvergoeding te krijgen?
  • Louis Van Leuven

    5 jaar geleden
    Kan er iemand aan ons Gwenneke uitleggen dat België een staat is met meerdere autonome regeringen. De andere leden van de Brusselse regering hebben dat heel goed begrepen. Alle gewesten en gemeenschappen beslissen nu éénmaal autonoom in hun vorming daar heeft de politiek nu éénmaal voor gekozen. Open-MR is een verre droom van Rutten, een unitair België haar doel ?
  • Marc Geets

    5 jaar geleden
    Het is mij een zootje "ontregeld"
  • Henri Dederen

    5 jaar geleden
    Krijgt hij nu weer een afscheidspremie?
  • lieve vanderstraeten

    5 jaar geleden
    Dus die doet zogezegd haar werk, als vice minister president, en heeft dan nog tijd om 2 ministers hun werk erbij te nemen! Ge moet niet vragen hoe die dan allemaal al jaren uitblinken in het niks doen met een wedde van 7000 euro per maand. Wat een schande is dat.