Trump praat over Ilhan Omar in Noord Carolina en de menigte antwoordt met ‘stuur haar terug!’
Volledig scherm
PREMIUM
Trump praat over Ilhan Omar in Noord Carolina en de menigte antwoordt met ‘stuur haar terug!’ © REUTERS

Amerika-kenner na uithaal naar Ilhan Omar: “Triest dieptepunt in de Amerikaanse verkiezingsrace”

‘Send her back’. ‘Stuur haar terug’. Opgejut door Trump begon het publiek te roepen om de uitzetting van Ilhan Omar, een democratisch congreslid van Somalische origine. “Dit is een triest dieptepunt in de Amerikaanse verkiezingsrace. Maar we hebben nog anderhalf jaar te gaan. Het kan nog altijd dieper”, reageert Amerika-kenner Frans Verhagen.

21 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Trump is al zijn GEHELE campagne en presidentschap mensen tegen elkaar aan het opzetten. Diegenen die menen dat het ok is om een mensenmassa op te jutten tegen bepaalde individuen moeten dringend eens hun hersens laten nakijken. Een president staat achter hun 'idee' van gerechtigheid, het vergt niet veel meer voor iemand over de schreef gaat.
  • WILFRIED DESLYPERE

    5 jaar geleden
    Amerika kenner of linkse hypocriete fanatieker.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    "Amerika kenner" ? Veeleer anti-Trump supporter zeker !
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Ls hij zo graag go back home tegen geimmigreerde, geboren amerikanen zegt, dan zou hij beter terug gaan vanwaar zijn roots liggen. Oeps das juist, hier tellen andere regels, hier moet hij zo niet gaan uitpakken. Al zijn er genoeg zotten die vinden dat een narcist gerust op de troon mag zitten, of hoe we graag terug naar middeleeuws toestanden willen evolueren.
  • LN Loubna

    5 jaar geleden
    Welke uitspraken van Ilhan Omar? Het feit dat ze uitspraken doet tegen Israël is NIET antisemitisch. Mensen moeten echt eens weten dat er een groot verschil is. Het is een ingepikt land dat de Palestijnen al jaren aan het uitmoorden zijn en die gefinancierd worden door Amerika. Ook hebben zij een grote hand in de politiek van Amerika, ze zegt de waarheid niet meer niet minder! En heel veel Amerikanen zijn het met haar eens. How low can you go Trump?