Twitteraar lanceert foute NMBS-kersttrui voor het goede doel

© Moteefe

De acties voor De Warmste Week van Music For Life draaien op volle toeren. Twitteraar en NMBS-werknemer ‘Stationschef’ lanceert een foute NMBS-kersttrui, die hij verkoopt voor het goede doel.

ehu

De truien, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, tonen het gekende NMBS-logo, voor de gelegenheid lichtjes ondergesneeuwd en voorzien van wat typische kerst-icoontjes. Je kan hem dragen voor ‘de meest stipte kerst ooit’, zo is op de verkooppagina te lezen. Voor de volwassen versie betaal je 24,99 euro, de kindereditie kost 19,99 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De opbrengst gaat naar de vereniging SOS Syrian Children. “Op vraag van mijn 7- en 8- jarige zonen, en mijn vrouw, die in shock waren -en nog steeds zijn- na het zien van de beelden uit Aleppo”, aldus @StationschefBMO, de bekende twitteraar die zelf bij de NMBS werkt en zijn volledige naam liever niet online wenst. “De NMBS heeft mijn tweet geretweet, dus ik denk dat ze wel akkoord gaan met deze actie”, laat hij ons weten in een reactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen