AFP
Volledig scherm
© AFP

Tijger vlucht voor moessonregens... en rust uit in slaapkamer

Toen de eigenaars uit Assam, India, na de hevige moessonregens de schade in hun huis wouden opmeten, troffen ze in hun slaapkamer een grote Bengaalse tijger aan. Het dier kwam er waarschijnlijk terecht toen het, na het vluchten uit de bossen, een donkere plaats zocht om uit te rusten. 

2 reacties

  • Filip Traen

    5 jaar geleden
    Ik weet het niet hoor Myrthe: Stel dat het beestje na z'n schoonheidsslaapje ook nog een snack wil, is de kans groot dat je zélf de snack bent want zeker Bengaalse tijgers zijn doorgaans niet zo vies van een stukje mensenvlees. Verder ben ik het volmondig akkoord met je betreffende het respect dat India heeft voor deze majestueuze dieren.
  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Gelukkig is de tijger veilig terug thuis. Hij of zij kan maar genoten hebben al slapend op het bed. Ook belachelijk dat de eigenaar bij thuiskomst zo begon te roepen, dan maak je de tijger wakker. Tijgers zijn niet gevaarlijk. Ze zijn een vergrote kat met een even grote kracht. Wordt hij of zij niet gepest, zal de tijger ook niets doen. Ik ben blij dat niet onmiddellijk het groot geschut werd boven gehaald en India nog respect voor dieren heeft!