Dieter Penninckx en Wouter Vrancken.
Volledig scherm
Dieter Penninckx en Wouter Vrancken. © BELGA

KV Mechelen wil extra-sportieve storm achter zich laten: "Met een gerust gemoed aan competitie beginnen”

KV Mechelen“Het is tijd om dit hoofdstuk af te sluiten.” Dieter Penninckx stond deze middag de pers te woord. De hoofdaandeelhouder van KV Mechelen kan de sancties van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) moeilijk aanvaarden. “Maar wij willen niet de partij zijn die de storm nog verder aanwakkert”, zegt hij.

12 reacties

  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Is juist Beerschot is ooit moeten zakken op …. vermoedens nooit bewezen KV Mechelen uiteindelijk 2x veroordeeld door de geschillencommissie en het BAS ook de bestuursleden die nu het hazenpad kozen En nog niet willen inzien dat het bestuur de supporters belazerden Telkens maar verwijzen naar anderen en nooit zien in eigen boezem Grt
  • Steven Van Campenhout

    5 jaar geleden
    Als de club en 4 bestuursleden die de club al verlaten hebben ook na de uitspraak van het BAS, die volgens de grote publieke opinie in het voordeel en gestolen was, toch hun onschuld verder willen bewijzen dan ben ik er niet van overtuigd dat er matchfixing geweest is en so what... sportief gezien hebben ze niks gewonnen wan KV degradeerde ten koste van de frauduleuze match in Eupen.
  • Ben Vandevenne

    5 jaar geleden
    Het enige wat ze bereikt hebben is het Belgisch voetbal totaal ongeloofwaardig gemaakt.
  • jacqueline van langenhove

    5 jaar geleden
    Ze zijn goed beginnen spelen vanaf ze hoorden dat ze boter op hun hoofd hadden. Deze affaire was de brandstof voor hun boerenjaar.Dus dikke diefstal.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    KVM heeft helemaal niks gestolen. Ze hebben enkel een paar mogelijkheden in het vaderlandse “voetbal” (of wat daar moet voor doorgaan) blootgelegd en uitgeprobeerd. De supporters van alle clubs moeten voor zichzelf beslissen of ze deze hele santeboetiek pruimen of niet. De sportiviteit in het algemeen is de verliezer maar dat zal de “supporters” van het voetbal worst wezen. Sportiviteit ? Enkel geldig voor de rivaliserende clubs!