Adrien Trebel.
Volledig scherm
Adrien Trebel. © BELGA

Trebel niet mee met Anderlecht naar Hamburg, toch geen contract voor Sidney Sam

14 reacties

  • André Vermaelen

    5 jaar geleden
    Verschueren is gewogen en veel te licht gevonden. De top vijf van België winnen hun oefenmatchen, Anderlecht investeert in showmannen .
  • Lander Colemont

    5 jaar geleden
    Sanneh, dikke aankoop. 8 miljoen in de vuilbak!!
  • Bjorn Christiaens

    5 jaar geleden
    Wat zijn we weer lekker negatief allemaal. Allemaal succes supporters, dood jammer. Bij Anderlecht hebben ze een pal en dat plan komt binnenkort uit beste sportvrienden. Geduld wordt beloont!
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Dus rsca start volgende week zonder diepe spits aan de competitie. Ze geraken hun topspitsen aan de straatstenen niet kwijt. Maw ze hebben nu een hogere loonlast en kochten een Fransman die om de zoveel tijd een kortsluiting krijgt, Vlap die vindt dat het op training veel sneller gaat dan hij gewend is (Belgische competitie...). Tot slot een Nederlander met een conditionele achterstand. Maar zolang ze om de 5 dagen eens de naam Kompany zeggen kraait er geen haan in de lottoclub...
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Coucke begint - maar rijkelijk laat - te beseffen dat hij gewoon gebruikt wordt als jackpot om een gele rits oude vriendjes van Kompany aan een jobke te helpen. Nog enkele maanden en hij gaat ook beseffen dat hij niks verder staat dan vorig seizoen. Dan zit hij met een gigantische Kompany vrienden club die miljoenen kost en geen meerwaarde heeft. wat Coucke dan doet is het boeltje verkopen, en kunnen de mauven definitief naar PO2.