REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Verbluffende Alaphilippe sneller dan Thomas en De Gendt in tijdrit, Van Aert geeft op na zware val

Tour de FranceJulian Alaphilippe heeft de individuele tijdrit in de Tour de France gewonnen. De geletruidrager was liefst veertien seconden sneller dan Geraint Thomas. Thomas De Gendt legde beslag op een knappe derde plek. Wout van Aert werd beschouwd als de grote favoriet, maar moest opgeven na een zware val. 

43 reacties

  • Guido Volkaerts

    5 jaar geleden
    Zulke nadars in combinatie met loshangende, fladderende reclamedoeken dat is een mix voor problemen... Als je dan nog eens op zo'n onding als een "tijdritfiets" zit al helemaal... Ook vreemd hoe die nadars daar staan opgesteld: Als een flessenhals net in die bocht. De organisatie van de Tour heeft duidelijk nog niets geleerd uit het verleden (Remember Nelissen 1994) en trekt het professionalisme niet door naar veiligheid voor de renners... Spoedig herstel Wout.
  • Tony Dekeukelaere

    5 jaar geleden
    den Patrick heeft goeie poeierkes !!
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Al ging Wout de tijdrit niet winnen , ging het toch weer een zeer goeie prestatie zijn volgens de tussentijden , en tussen de klimmers die nu stilaan in topvorm zijn en op dit lastige parcours .
  • Piet Vanzonhoven

    5 jaar geleden
    Ik weet niet naar welke film of wedstrijd jij gekeken hebt of in slaap gevallen en gedroomd hebt ingrid , nadar andere kant geduwd? wegversmalling? Er stond een massa volk daar.... Ik zag en zie enkel een spijtig ongeval.
  • stephane moreels

    5 jaar geleden
    spoedig herstel aan wout, maar zoals velen hier zeggen is de pers weer mooi aan het overdrijven er bestaat momenteel maar een renner en dat is wout van aert en als hij nu enkele maanden niet presteert maakt de pers hem gelijk met de grond. Hij kon de tijdrit niet meer verliezen maar zelf zonder die valpartij had hij niet gewonnen, je hoeft alleen maar de tussentijden te bekijken en daar bij wout is geen robot .