Van truien tot onderbroeken: ‘The Lion King’ wil je kleerkast veroveren

Meng een van Disney’s meest iconische films met wereldsterren zoals Beyoncé en je weet dat de kassa gaat rinkelen. Letterlijk zelfs, want heel wat winkelketens hebben hun collecties uitgebreid met Simba en zijn vriendjes. Een overzicht.

lla

Bershka

Bij Bershka deelt Timon gratis knuffels uit. Maar ook Simba speelt een prominente rol. Zo is het guitige leeuwtje onder meer te zien op T-shirts. Mag het wat subtielze? Kies dan voor een zwarte cropped top, waarbij de leeuw heel wat kleiner afgebeeld werd.

Havaianas

De bekende slippers kunnen natuurlijk niet achterblijven. De flipflops worden voor de gelegenheid volledig bedekt met taferelen uit de originele Disneyfilm. Zo zie je Pumbaa en Timon bekvechten.

Primark

De leeuwtjes maar dan voor een klein budget. Bij de Ierse budgetketen Primark kan je zelfs ’s nachts genieten van je favoriete Disneyvrienden en dat in de vorm van een dekbed of een hippe pyjama. Koude voetjes? Kies dan voor de zachte pantoffels van Simba.

Stradivarius

Het eerste moment van Simba? Toen hij door de wijze Rafiki in de lucht gestoken werd en de dieren uit het Rijk van Mufasa voor het pasgeboren prinsje bogen. Bij Stradivarius vertalen ze dat moment in een T-shirt.

H&M

Naast Pikachu, Tom & Jerry en enkele ninja’s zijn ook de leeuwen aangekomen. Van schattige onderbroekjes met de jonge Simba tot een driedelig setje met oortjes: bij H&M voelen ze zich helemaal ‘Hakuna matata’.

C&A

De van oorsprong Nederlandse winkelketen kiest voor een eerder bescheiden aanbod. Een pet, sokken en een handvol T-shirts vormen samen het grootste deel van het aanbod.

Pandora

Voel je je toch te oud om rond te lopen met een leeuw op je borst? Dan kan je het subtieler aanpakken en kiezen voor een juweeltje. Het Deense Pandora, vooral bekend van zijn zelf samen te stellen armbanden, komt met bedeltjes op te proppen, helemaal gewijd aan de koning der dieren.

Zara

Zowel jonge als iets oudere fans van ‘De Leeuwenkoning’ kunnen bij de Spaanse keten Zara terecht. Van onderbroeken, tot sweaters en zelfs een parfum: het is duidelijk dat de leeuwenfamilie ook Spanje veroverd heeft.

Pull&Bear

En we blijven in Spanje. Ook bij Pull&Bear hebben ze het leeuwtje en zijn familie ontdekt en afgebeeld op T-shirts. Ook hier kiezen ze voor het moment dat Simba voor het eerst het levenslicht ziet.

Zeeman

Zeeman blijft niet achter en omhult de allerkleinsten met de Disneyfiguren. Zo heb je voor de meisjes een T-shirt met de afbeelding van Nala, het vriendinnetje van Simba. Zie je liever beide samen? Dan heb je nog altijd pyjama’s en sokken.

Asos

Niet alleen Simba duikt op bij de Britse webshop Asos. Ook Timon, Pumbaah en zelfs de niet al te snuggere hyena’s zijn te zien. Zijn jij en je partner beiden fan van de Disneyfilm? Dan kan je nog altijd opteren voor dezelfde outfits, compleet met een dansende Timon en zebraprint.

LEES OOK. Van het eerste Disney-protje tot de Hitler in Scar: alles wat u moet weten over 25 jaar ‘The lion king’

JBC

Ook bij JBC komt het kleine leeuwtje terug. Zo kan je kiezen uit verschillende T-shirts en sweaters, die je feilloos combineert met witte sneakers. Wordt het toch wat frisser? Dan heb je altijd nog die gele cardigan met broche van, hoe kan het ook anders, de Leeuwenkoning.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer