Walibi
Volledig scherm
© Walibi

Vermijd je liefst lange wachtrijen in pretparken? Dit zijn de ideale routes

Velen gaan graag een dagje naar een pretpark, maar niemand schuift graag aan. Om wachtrijen zo veel mogelijk te vermijden, berekende de krant De Tijd de ideale route voor een aantal populaire attractieparken. Zo verlies je zo weinig mogelijk tijd en kan je zo veel mogelijk attracties doen!

5 reacties

  • Wouter Mareels

    5 jaar geleden
    Waarom door een park racen ipv rond te dwalen en je te verwonderen over decor en sfeer?
  • erik vercammen

    5 jaar geleden
    En als je tussendoor iets wil eten veranderd de hele tijdsinstelling, absurd dus deze tool.
  • Sandy Bekaert

    5 jaar geleden
    Bij openingstijd daar zijn en meteen doorlopen naar de achterkant van het park, daar zijn bij opening amper mensen aangezien mensen vooraan beginnen. En nooit in het weekend gaan. Ik heb letterlijk alle attracties in alle Belgische pretparken gedaan en ook vele pretparken in buurlanden en nooit langer dan 35min aangeschoven. Vaak max 15min.
  • Christophe Frans

    5 jaar geleden
    efteling,of je nu 1 1/2h per attractie aanschuift of 1h en 38 min maakt geen wezelijk verschil.nog steeds te weinig attracties en teveel bezoekers
  • Rita Ghessaf

    5 jaar geleden
    De tool negeert de wandeltijd tussen de attracties waardoor de optimale route je misschien toch veel meer tijd kost, en afhankelijk van het weer wil je de waterattracties misschien ook niet aan het begin van de dag doen. Tenslotte, als iedereen deze tool gaat gebruiken...juist ja. Gewoon een logische wandelroute doen, en als het ergens te druk lijkt dan eerst naar een andere attractie gaan en tijdens een tweede ronde nog eens proberen.