Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © BSRagency BSR Agency

Trump haalt weer uit naar Federal Reserve: “We betalen veel te hoge rentetarieven”

Donald Trump heeft opnieuw uitgehaald naar de Federal Reserve. De Amerikaanse president verwijt de Amerikaanse koepel van centrale banken de rentetarieven onnodig hoog te houden.

25 reacties

  • jan geens

    5 jaar geleden
    Bijna gratis geld en dan kost het nog te veel . Je kunt wel denken wat er allemaal aan die kurk hangt, waarop wij allemaal drijven .
  • evelyne dewulf

    5 jaar geleden
    dat weet hij nu pas? nixon, ook een republikein en gestorven in 1994, is beginnen sjoemelen met de staatskas...
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Iedereen die nu wakker is weet wat te doen ,! Alle beleggingen ,aandelen' , geld , worden waardeloos, bankgarantie voor de eerste 500 klanten, want jouw bank heeft ook geen centen meer, enkel wat je fisyk zal vasthouden heeft dan enkel nog een waarde!
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Een mogelijke devaluatie op wereldvlak van 100% ? Morgen wakker worden en je 100€ in nog 1€ waard? zelfs de Belgische staatsschuld gaat ieder jaar met 11% omhoog en de economie amper 1 a 2% dus binnen 20 jaar is onze Belgische staatsschuld 250% van het bbp!
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Trump wil de rente naar omlaag omdat het hem en andere rijken voordeel brengt. De rest interesseert hem niet. Overal wil hij zich inmengen, ook al heeft hij er niets over te vertellen. En dat frustreert deze narcist. Hopelijk is dit het laatste jaar. Nog 4 jaar Trump is vernietigend, letterlijk want hij zal zijn Midden Oosten oorlog met Iran krijgen.