Woestijnvis brengt film uit over Tom Boonen & Co

Etixx-Quick Step was met 57 zeges op de weg het "meest succesvolle wielerteam van 2016". Samen met productiehuis Woestijnvis maakten ze een film over de avonturen van Tom Boonen, Julian Alaphilippe, Marcel Kittel en Co. Met beelden van in de koers, van in de volgwagen maar ook van in de hermetisch afgesloten ploegbus of in het spelershotel. De nog altijd immens populaire Boonen wordt uiteraard groot uitgespeeld in de film. Tijdens zijn beruchte (en verloren) Parijs-Roubaix, maar ook als pannenkoekenbakker en tijdens de wedstrijdanalyses: "Soms heb je geen plan nodig maar gewoon grote ballen."

vermi

"Het was ongewoon om constant een filmcrew bij je te hebben maar ik moet zeggen dat het resultaat geweldig is", aldus Boonen. "Ik hou ervan hoe al die kleine verhalen uit een wielerploeg werd bijeen gebracht. Als renner zie je nooit wat er rond jou gebeurt omdat je zo gefocust bent op de wedstrijd. Het was leuk om zien hoe de andere renners en de staff reageerden op cruciale momenten. Het is echt de moeite om te zien en de fans zullen het geweldig vinden."

Iets wat ook CEO Patrick Lefevere beaamt: "Onze fans zijn een belangrijk deel van ons leven en van de wielergemeenschap. Daarom zullen we voor de première op de rode loper ook een "meet and greet" houden met de renners . Elke fan zal ook een geschenk krijgen."

De film zal voor het eerst te zien zijn op 11 januari, tijdens de ploegvoorstelling in de Kinepolis van Kortrijk. Inschrijven kan hier. Een gewoon ticket kost 12,5 euro, VIP-ticket 120 euro.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer