Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Festivalganger (27) Tomorrowland overleden: in totaal al dertig personen naar ziekenhuis

UPDATEEen bezoeker van Tomorrowland is in het ziekenhuis overleden. In totaal zijn er vrijdag zeven festivalgangers overgebracht, vier van hen belandden op intensieve zorg. Dat bevestigt het parket van Antwerpen aan VTM NIEUWS. De festivalorganisatie leeft mee met de vrienden en familie van het slachtoffer. Het Vlaams Kruis laat weten dit weekend in totaal al dertig personen naar het ziekenhuis te hebben overgebracht.

60 reacties

  • Dieter Nelizzen

    5 jaar geleden
    Daz nu eenz typizch zo een feztival waar jan en alleman aan de drugz gaat, niet wetende waar ze mee bezig zijn hé...
  • Linda Wellekens

    5 jaar geleden
    Wat ik zie is een hoop oversekste, dronken, gedrogeerde jongeren, zonder enige vorm van moreel besef of respect voor zichzelf, laat staan voor iemand anders. Zoals op elk " festival ". Is dat " je amuseren " ?
  • Ingrid Struyf

    5 jaar geleden
    Dirk Belis: eigen schuld?!?!? Als een organisatie nog geen eenvorige parasol of(beloofde /voldoende!!)zonnepetten kan voorzien en er ook van de beloofde stickers op de personeelsparking geen sprake was(waar door hij al een stevig tripje in blakende zon a hter de rug had, alvorens op werkplek aan te komen)...kan je moeilijk van eigen schuld spreken....trouwens hij was ingesmeerd !!!
  • vangeel guido

    5 jaar geleden
    Afschaffen die feesten als er drugs gebruik worden.
  • Eduard Janssens

    5 jaar geleden
    Ik woon er niet ver af :wel ik ben niet van de jongste meer maar ik ken daar van genieten van de sfeer die daar heerst mijn raam staat open ik heb maar één leuze geniet en profiteer van leven en trek geen gezicht precies of je in een citroen hebt gebeten !!