EPA
Volledig scherm
© EPA

Man United weigert bod van 60 miljoen euro op Lukaku

Buitenlands voetbalMan United heeft een bod van 60 miljoen euro van Inter op Romelu Lukaku (26) geweigerd. Bij de Engelse club vinden ze het niet de moeite waard om daarover te onderhandelen. Lukaku komt vandaag tegen Inter niet in actie, maar Inter-coach Antonio Conte gaf openlijk toe dat hij hem graag wil: “Lukaku kan een belangrijke speler worden voor ons.”

20 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Die wandelaar zijn ego is groter dan zijn bekwaamheid . Een dikke nek zonder bal controle die leeft en teert op het werk van anderen . Nul komma nul, dat is hij waard.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Hugo Wouters, ik ken genoeg bekende spitsen, die in een hele wedstrijd amper 5 a 6 balcontacten hebben gehad, en ook de helft van de km hebben gelopen dan hun medespelers. Een spits is om te scoren. Wanneer een spits hetzelfde arbeid moet verrichten als zijn medespelers, dan verliest hij de kracht en de rust om te scoren. Zie het WK 2018 van C.Ronaldo, in 4 wedstrijden slechts 49 balcontacten !! Scoorde wel 4 doelpunten.
  • hugo wouters

    5 jaar geleden
    Carlos Simonis, ja ik heb gans mijn leven gevoetbald, zowel veld- als zaalvoetbal en dat tot op latere leeftijd met bekende eerste klasvoetballers. Maar voetbal is een ploegspel, en elke speler moet zich collectief inspannen. En dat ontbreekt bij Lukaku, in bepaalde matchen bij de RD, heeft hij zelfs geen 20 balcontacten, qua loop km. doet hij niet eens de helft van de andere spelers. En als spits sta je het dichts bij de goal van de tegenstander en valt er wel eens een bal goed om te scoren.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Hugo Wouters en Rene de Kort, ik weet niet of jullie ook een beetje op niveau hebben gevoetbald. Iedere spits is ten alle tijden afhankelijk van zijn medespelers, en hij heeft maar een opdracht...scoren, hoe..dat maakt niets uit. Hazard, de Bruyne en meer Rode Duivels spelers zijn blij met hem in de spits. dat zegt veel meer wat wij over Lukaku denken. Hazard zal ook weinig presteren als Real Madrid met een middelmatig elftal op het veld verschijnt.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Ik denk niet dat de spelers van Inter op zo iemand zitten te wachten . Zij moeten werken voor een wandelaar zoals hij, en die dan met de goals en de punten gaat lopen . Die zullen daar niet staan voor te springen voor zo iemand.