.
Volledig scherm
. © rv

Vinokourov spreekt straffe taal: “Als Alaphilippe in het geel Parijs haalt, begrijp ik niks meer van wielrennen”

Tour de FranceStraffe taal van Alexandre Vinokourov. De manager van Astana werd bij de Franse zender RMC Sport gepolst naar zijn mening over de prestaties van Julian Alaphilippe. De Fransman van Deceuninck - Quick.Step rijdt na zijn eclatante tijdritzege van gisteren nog altijd rond in de gele trui. Voor ‘Vino’ duidelijk een verrassing.

11 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Pas Quello welke renner van Lefevere is er betrapt geweest op doping ? Wie is er betrapt geweest in het Epo-tijdperk ? Als er één aan het spul gezeten heeft zal jij het wel wezen gezien de onzin en leugens die ge hier uitkraamt.
  • Pas Quello

    5 jaar geleden
    Er is inderdaad echt wel st...t aan de knikker bij de blauwe brigade, maar dat is daar (gezien hun roemrijke geschiedenis EPO-tijdperk incluis) een traditie aan huis. De resultaten zijn sinds 1994 bedenkelijk, maar dit jaar loopt het echt de spuigaten uit. Dat Lefevere nooit overging tot bekentenissen, mensen blijft afdreigen en arrogant zijn wetten blijft stellen is wraakroepend voor de geloofwaardigheid van propere wielersport. Hier in Vlaanderen kakt men enkel op Sky/Ineos en Lotto...
  • monique bolen

    5 jaar geleden
    Oei Vino heeft U recht van spreken? Trouwens de gele trui drager is niet de enige die verbaasd.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Vino is niet de best aangewezen man om commentaar te geven maar hij is wel deskundige bij uitstek.Alaphilippe is geen echte klimmer en als hij dat nu plots wel is dan is er wat aan de hand.De naïevelingen zeggen dat je een azijnpisser bent of een verzuurde als je niet alles slikt wat er gebeurd in de wielersport.Kijk eens naar het verleden vooral van de tour wat bol staat van de schandalen.Mirakels bestaan nieten Alaphilippe is een mirakel!
  • Dave Florizone

    5 jaar geleden
    Eindelijk ene uit het milieu die openlijk durft te praten,niet normaal die pasta die ze eten.