VS getroffen door hittegolf
Volledig scherm
VS getroffen door hittegolf © EPA

Hittegolf eist zes slachtoffers in VS

buitenlandZeker 150 miljoen Amerikanen hebben te kampen met een hittegolf die grote delen van de VS momenteel teistert. Er zijn al zes doden te betreuren door het weer. Het kwik schommelt in New York en Washington al een tijdje rond de 38 graden Celsius.

7 reacties

  • Dave Florizone

    5 jaar geleden
    In februari 21 doden door extreme kou in de VS, de natuur kent zijn grillen en is onvoorspelbaar.
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    DE klimaat verandering is iets dat gaat over 10000-den jaren , hier zitten we met een verandering op 10-tallen jaren .. En we blijven onze kopke maar in't zand steken, wat ga je antwoorden als binnen 30 jaar jou kleinkind komt vragen " OPA waarom hebben jullie er niets aangedaan ? waarom moeten wie vluchten naar het noorden om te kunnen overleven ?" Wat gaan jullie dan antwoorden?
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    een koudegolf van gelijke aard kost minstens reeds 30 doden en legt het land economisch, maatschappelijk lam.Nu loopt alles verder quasi ongehinderd verder. De politiek correcte wereld weigert in te zien dat wat opwarming zelfs meer dan 2 graden Celsius te verkiezen valt in vergelijking met een ijstijd.
  • Rudy van Wayenberge

    5 jaar geleden
    @ Ramses Temmerman; Altijd dat gezeik over klimaatopwarming, ja, zij is een feit, maar stop eens met de schuld op de mens (en zijn auto) te schuiven! Enne, net of er geen Amerikanen sterven met ander weer...
  • Luc Raes

    5 jaar geleden
    100 jaar geleden waren we met 1 miljard, nu met 7,6 miljard en het zal niet stoppen daar. Al die individuen verbruiken, vervuilen en vernietigen. De planeet groeit echter niet : zelfs de grootste domoor kan dus inzien wat effect dit moet hebben op het dunne pelletje atmosfeer van de aarde. Een gruwelijk einde wacht de mensheid.