SOS-Méditerranée en AZG varen met opvolger Aquarius opnieuw uit.
Volledig scherm
SOS-Méditerranée en AZG varen met opvolger Aquarius opnieuw uit. © AFP

Ngo’s varen met opvolger reddingsboot Aquarius opnieuw uit

buitenlandDe ngo's SOS-Méditerranée en Artsen Zonder Grenzen gaan opnieuw drenkelingen redden op de Middellandse Zee. De organisaties starten met een nieuw schip een nieuwe campagne voor de Libische kust, melden ze vandaag. Eind vorig jaar staakte hun schip Aquarius de activiteiten.

15 reacties

  • Karel Vanormelingen

    5 jaar geleden
    Wordt tijd dat we ook een schip gaan bemannen en deze ordinaire linkse mensensmokkelaars te gaan enteren en kielhalen
  • Joseph Lemmens

    5 jaar geleden
    Los eerst het fileleed op voor je er nog aan denkt om nog meer mensen naar hier te halen. Vlaanderen is nu al het dichts bevolkt deel van Europa! Deze mensen vallen alhier ten laste van het OCMW/ Sociaal huis of belastingbetalers. Betalen wij nog niet genoeg belastingen?
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    En de hulpmaffia gaat door met Brussels Eu donaties, nemen een vrij nieuw schip over en gaan straks weer voor watertaxi spelen. Wanneer worden die lui nu echt hard aangepakt.
  • baptist Van der Straete

    5 jaar geleden
    Inderdaad Hubert Wouters en mijn belastinggeld is weeral goed besteed om een bende niet integreerbare halve gares hier de volgende decennia te onderhouden...goe bezig zeg ik.
  • Jean-Paul Halsberghe

    5 jaar geleden
    Human Rights NGO's zijn voluit medeplichtig zijn aan de komende burgeroorlogen en destruktie van Europa. (volgens steeds meer rapporten ven geheime diensten. De meesten onder ons weten het zonder die rapporten. Dit gaan de meest linkse ebn wreedaardigste, gepushte burgeroorlogen zijn in de wereldgeschiedenis.