Dodelijk ongeval Destelbergen.
Volledig scherm
Dodelijk ongeval Destelbergen. © Wouter Spillebeen

Bestuurder van dodelijk ongeval in Destelbergen aangehouden: hij was dronken en reed te snel

destelbergenDe bestuurder van het dodelijk ongeval in Destelbergen was dronken en reed te snel. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS. Bij het ongeval gisteren kwam een 20-jarige jongen om het leven, drie andere personen die bij de bestuurder in de wagen zaten, zijn zwaargewond.

31 reacties

  • filip de lamonica

    5 jaar geleden
    Iedereen heeft wel een eigen mening hieromtrent maar het zal maar jouw kind zijn ! Wie zonder zonde is en nog nooit met meer dan 2 pintjes achter het stuur zat , hij werpe de eerste steen ! Wie zal hier de juiste oplossing voor hebben voor dat alcohol en snelheidsprobleem ? Sterkte voor iedereen in deze zaak en hun familie's want dat gaan ze zeker nog kunnen gebruiken !
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    The never ending story: 1) dronken rijden en 2) dag erop vrijgelaten.
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    19 jaar. Net zijn rijbewijs , niets rijervaring, dronken en waarschijnlijk met de nodige show achter het stuur. Als het ongeval om 8.30u plaatsvond, dan is er een stevig nachtje doorgefeest. Psychologische testen zijn noodzakelijk vooraleer het rijbewijs wordt afgeleverd. Niet alle miniscule puntjes in de wegcode of functioneren van je wagen.
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    De volgende die kan worden bijgeschreven bij de lijst van de verkeersmoordenaars. Een dronken of gedrogeerde chauffeur is toch iemand die met een geladen revolver rondloopt. Hoe lang gaat dat duren voor die gaat schieten. Dat is in het verkeer niet anders. Het is gewoon wachten tot het gebeurd. Maar gebeuren doet het elke dag, lees gewoon de krant. Je kan hun palmarres volgen.
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    word altijd wel vermeld , maar tegen dergelijk gedrag word niet opgetreden . hoog tijd dat we een overheid krijgen die durft optreden tegen idioten die denken dat ze heer en meester zijn in het verkeer maar in wezen thuishoren in een instelling voor geesteszieken .