Direct naar artikelinhoud

De journalisten van De Morgen zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel

3 verrassende aperitiefhapjes met peperkoek

Deze lekkernij is vooral bekend als ontbijt of vieruurtje, maar is ook een echte topper als aperitiefhapje. De combinatie zoet en zout is onweerstaanbaar. Dat zullen je gasten beamen.

Wat heb je nodig:
1 sneetje peperkoek
enkele mangoplakjes
sneetje faux gras
takje peterselie

1 sneetje peperkoek
sneetje paté
1 el vijgenkonfijt
takje tijm

1 sneetje peperkoek
2 el roomkaas
2 plakjes peer
1 el gehakte bieslook

Zo maak je het:
Stap 1: Grill de sneetjes peperkoek in een grillpan. 
Stap 2: Besmeer1 sneetje met faux gras en leg er plakjes mango op. Werk af met een takje peterselie.
Stap 3: Beleg het 2de sneetje peperkoek met de paté en lepel er de vijgenconfituur op. Werk af met een takje tijm.
Stap 4: Beleg het laatste sneetje met de roomkaas en de plakjes peer. Bestrooi met de bieslook.

De journalisten van De Morgen zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel