© HO

Zoon (13) ziet hoe moeder wordt neergestoken door ex-partner

In Retie liep een vrouw maandag zware verwondingen op toen ze werd neergestoken door haar ex-partner. Het zwaargewonde slachtoffer is intussen buiten levensgevaar, zo meldt de Turnhoutse afdeling van het parket van Antwerpen maandagavond. Het 13-jarige zoontje van de vrouw was getuige van het incident en verwittigde de hulpdiensten.

Hans Otten, Belga

De politie van de zone Kempen Noord-Oost kreeg maandag rond 10 uur een oproep binnen van een steekpartij op de Oude Arendonksebaan in Retie. Een man had zijn ex-partner met een mes enkele steken toegebracht. Het slachtoffer, die de Surinaamse nationaliteit heeft, verkeerde aanvankelijk in levensgevaar en moest in het ziekenhuis meteen een operatie ondergaan. De ergste bloedingen konden op die manier gestopt worden.

De man is ter plaatse in de woning opgepakt en meegenomen. De vrouw heeft vijf kinderen, van wie het oudste zoontje aanwezig was toen de feiten zich voordeden. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies heeft afgespeeld in het huis van het slachtoffer en hoeveel messteken ze van haar ex-partner te verwerken kreeg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer