AP
Volledig scherm
© AP

Trump haalt opnieuw uit naar 4 parlementsvrouwen en eist dat ze “verontschuldigingen aanbieden aan Amerika”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft nog maar eens uitgehaald naar de 4 progressieve Democratische parlementsvrouwen, die ook wel ‘the squad’ genoemd worden. Afgelopen week zei hij al dat de vrouwen “terug moesten gaan naar waar ze vandaan kwamen” als ze kritiek bleven uiten op de VS. En daar deed hij vandaag nog een schepje bovenop.

59 reacties

  • walter Bogaerts

    5 jaar geleden
    Deze vier vrouwen zorgen er voor dat Trump met de vingers in de neus, de volgende president word.
  • dirk marcus

    5 jaar geleden
    Feit is dat deze dames Amerikaans staatsburger zijn EN verkozen congresleden.Ze hebben volgens de grondwet alle recht vrijelijk hun mening te uiten,of je het nu met hen eens bent of niet.Dat is democratie.Maar Trump ziet dat niet zo,iedereen die het waagt kritiek te geven op hem of zijn beleid is "een vijand van het volk" en "On-Amerikaans" Alleen zijn eigen volgelingen zijn "real americans".Dat begint wel gevaarlijk naar fascisme te rieken....
  • Erwin Beerens

    5 jaar geleden
    De amerikaanse grondwet beschermt vrijheid van meningsuiting. Deze 4 congresleden houden zich prima aan de wetten van de VS en hebben dus geen enkele reden om hun excuses aan te bieden.
  • peter verbruggen

    5 jaar geleden
    zielige macho die zo laag moet gaan om zich tegen 4 vrouwen te verdedigen. zielig .
  • Jozef Hendrickx

    5 jaar geleden
    Mijnheer De Wit ,Trump is verkozen net zoals al de presidenten voor hem . Als je het hebt over door een meerderheid verkozen worden , kijk dan maar eens naar Belgie waar een Waalse stem een kwart meer waard is dan een Vlaamse .