Jared Kushner.
Volledig scherm
Jared Kushner. © REUTERS

Jared Kushner eind juli opnieuw naar Midden-Oosten

Jared Kushner, raadgever en schoonzoon van de Amerikaanse president Donald Trump, keert eind deze maand terug naar het Midden-Oosten voor nieuwe gesprekken over het Israëlisch-Palestijnse vredesplan. Dat heeft een anonieme hoge functionaris binnen de regering-Trump gezegd. 

3 reacties

  • Mimo mobo

    5 jaar geleden
    jared kuschner is de pupet master met donald trump aan de strings zijn agenda =make Israël great again hun zionistise droom waarmaken ze gaan alle palestijnen verdrijven je zal wel zien !
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Ergens in de zijlijn zal het daar wel over gaan maar hoofdzakelijk zal er volgens mij meer zakelijk dan politiek overleg zijn, iemand die zijn dochter en schoonzoon mee in zijn administratie opneemt als president van een land is zijn familiezaak verder aan't runnen en is niet persé met politiek bezig, wat ook duidelijk naar voor komt in zijn persoonlijke oorlogjes met om het even wie die niet in zijn gedachtengoed volgt, van politiek komt er weinig in huis alleen wat kinderachtig getwitter.
  • Remi Kurajber

    5 jaar geleden
    Jaja, wanneer stopt die toneel van Zionisten ? Miljarden investeren terwijl joodse staat stelselmatig de infrastructuur en projecten ter hulp aan Palestijnen op bezette gebieden vernield. Hun arrogantie en hypocrisie kent geen grenzen. En Trump is maar hun schoothondje op leiband.