Marc Coessens met zijn vrouw Christel Domen.
Volledig scherm
Marc Coessens met zijn vrouw Christel Domen. © Dieter Bacquaert

Marc Coessens wacht al jaren op een nieuwe tv-rol: “Er is een kleine groep acteurs die je overal terugziet”

TVOp tv is Marc Coessens (65) dagelijks te zien, maar in realiteit staat hij niet meer op de set. Net als zijn vrouw Christel Domen wacht hij al enkele jaren op een betekenisvolle tv-rol. Zij getuigde daar eerder al over in de weekbladen van DPG Media. Hij doet nu zijn zegje in de krant Het Nieuwsblad.

27 reacties

  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Bij De Lijn zijn nog vacatures.
  • Ludwig VdB

    5 jaar geleden
    Ik denk dat een klasse acteur zoals Jan Declair nog te weinig aan de bak komt. Hij is een garantie voor het slagen van een programma. Ik wil ook geen afbreuk doen aan de uitspraken van MarcCoessens. Hij heeft mooie prestaties neergezet en de koek wordt inderdaad altijd onder dezelfden verdeeld, sommigen terecht en anderen om een of andere duistere reden.
  • Nancy Diegem

    5 jaar geleden
    Inderdaad steeds dezelfde gezichten die je zo moe word op den duur. Ik zap gewoon weg als ik alweer die Meskens, Niels De Stadbader, enz.......op tv zie.
  • Jan De Maeyer

    5 jaar geleden
    Klopt wat hij zegt, overal dezelfde acteurs zelfs tot in spelprogramma’s, belachelijk gewoon.
  • FREDDY THEUNIS

    5 jaar geleden
    volledig akkoord. Bijzonder de VRT heeft haar chou chou's ! o.a. Jeroen Meuws is veel te veel op tv en is een slechte acteur ! Na een tijd laten ze u vallen en dan kun je ergens anders proberen; maar eens het stempel van de VRT en je geraakt er niet meer van af !