Het Penitentiair Landbouwcentrum van Ruiselede.
Volledig scherm
Het Penitentiair Landbouwcentrum van Ruiselede. © BELGA

Vierde ontsnapte gevangene uit Ruiselede gevat: hij hield zich schuil bij vriendin

Een gevangene die twee weken geleden ontsnapte uit het Penitentiair Landbouwcentrum van Ruiselede is zaterdag gevat. Dat bevestigt Kathleen Van De Vijver van het Gevangeniswezen. De man is overgebracht naar de dichtstbijzijnde gesloten instelling.

5 reacties

  • raf janssens

    5 jaar geleden
    het probleem is dus zeer snel opgelost .hij zijn volledige tijd laten uitzitten zonder kans op vervroegde in vrijheid stelling en zijn vriendin ook de resterende tijd opsluiten wegens hulp verleend aan een voortvluchtige crimineel .de volgende die bij iemand komt aan kloppen voor hulp die ga je direct op straat gegooid zien worden mijn gedacht
  • Danny Gijs

    5 jaar geleden
    Bij justitie nemen ze lopende zaken letterlijk.
  • censor

    5 jaar geleden
    De "speurders" wisten onmiddellijk waar ze moesten zoeken...gelukkig had ie maar een vriendin,
  • rudi swinnen

    5 jaar geleden
    Als niet vluchtgevaarlijk beschouwd , en toch al 6 gedetineerden ontsnapt dit jaar . Weer een verkeerde inschatting dus .
  • bart vansteenkiste

    5 jaar geleden
    noem je dat een gevangenis , daar kan iedereen zonder pardon ontsnappen , ik vind het niet kunnen open gevangenissen , en ik weet waar over ik spreek ik ben van deze streek , daar kan zelfs de grootste olifand ontsnappen , maar niet waar de vrouwen zitten een beetje verder op daar geraakt geen enkel los .