AFP
Volledig scherm
© AFP

Amper 18 jaar oud, maar dit Japanse talent maakt indruk bij Real: “Ik hou niet van zoveel aandacht”

La LigaTerwijl Eden Hazard met alle aandacht gaat lopen in de voorbereiding van Real Madrid, maakt ook de 18-jarige Takefusa Kubo, of ‘Take’ zoals hij zelf wil worden genoemd, indruk. De jonge Japanner - ooit nog spelend in de jeugdacademie van FC Barcelona - krijgt dit seizoen de tijd om te rijpen bij het B-team van de ‘Koninklijke’. Er wordt hem een grote toekomst voorspeld. “Dappere jongen met een gouden linker.”

0 reacties

  1. “Als ik morgen Leekens zie, eten we samen een hamburger”:  Eden Hazard blikt in eerlijk interview terug op z‘n carrière en levensstijl
    103

    “Als ik morgen Leekens zie, eten we samen een hamburger”: Eden Hazard blikt in eerlijk interview terug op z‘n carrière en levens­stijl

    In het profvoetbal zien ze hem niet meer terug. In zijn ideale wereld woont Eden Hazard morgen ergens in de bergen, met een kudde schapen, ver weg van alle aandacht. In een eerlijk interview met France Football blikt hij nog een laatste keer terug op zijn carrière, op zijn exploten, op zijn leven aan de top, zestien jaar lang. Over hoe hij eerst zijn plaats verloor, daarna zijn vertrouwen en uiteindelijk het verlangen: “Soms is het laatste hoofdstuk van een boek waardeloos, maar is het toch een bestseller.”
  2. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.