Charles Michel.
Volledig scherm
Charles Michel. © Photo News

Gemor bij MR: “Michel mag niet tot december partijvoorzitter blijven”

Het rommelt bij de Franstalige liberalen omdat premier Charles Michel van plan zou zijn tot in december aan te blijven als partijvoorzitter. Dat is het moment waarop hij naar de Europese Raad verkast. Terwijl MR in een persbericht reageert dat er binnen de partij sprake is van “eenheid en sereniteit”, vinden zes anonieme partijtoppers dat de premier beter eind deze zomer al opstapt. 

11 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    Michel is bijna de evenknie van dewever als het op postenjager aankomt
  • FRANS DE ROUCK

    5 jaar geleden
    Zes anonieme partijtoppers?????? Dat zegt veel over die partijtoppers. Anoniem verdorie. Weten ze nu ps dat die Michel een glladde paling is. De slippendrager van Merkel en Macron. Slaagde er steeds in om op de foto te komen met beiden en dit met een uitgestreken smile. Zo de vader zo de zoon , het zijn types alleenheerser. Wat de clanvorming betreft! Reynders is al geen haar beter. Ook met Reynders gaan ze niet verder geraken. Politiek is eigenbelang dienen. Top postjes binnenhalen.
  • Marc Geerts

    5 jaar geleden
    En wie zijn die 6 laffe anonieme floppers ?
  • Hans Engelen

    5 jaar geleden
    Goed zo, politiekers die elkaar beginnen op te eten, love it!Hommeles bij Open VLD en MR, we kunnen er als burger alleen maar goed bij varen!
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Het ziet er naar uit dat alle traditionele partijen aan aflossing van wacht toe zijn.Het drentelen zoals partijpapas het voordeden maar tijden en meningen veranderen.Het was tegen die of degene maar daar heeft kiezer maling aan.Negeren van stembus zal nog erger opbreken.Oude politieke mossels terug naar af.Realiteit moet primeren en daar zit muziek in.