Door het warme weer was er al de hele ochtend sprake van erg druk verkeer richting kust. De file na het ongeval groeide dan ook snel aan.
Volledig scherm
Door het warme weer was er al de hele ochtend sprake van erg druk verkeer richting kust. De file na het ongeval groeide dan ook snel aan. © VTM Nieuws

Meer dan anderhalf uur aanschuiven op E40 richting kust na ongeval

Als gevolg van een ongeval ter hoogte van Aalter ondervindt het verkeer op de E40 richting kust vanmiddag ernstige hinder. Omdat slechts een van de drie rijstroken beschikbaar was, ontstond er een file die tegen 12.00 uur opliep tot zowat 12 kilometer, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Intussen is de snelweg wel weer vrijgemaakt, maar het is nog steeds aanschuiven geblazen.

18 reacties

  • Maria Arens

    5 jaar geleden
    Waarom komt er geen verbod tot deze onlogische verplaatsingen in eigen land en naar het buitenland ? Tijdens hoogseizoen en superwarmte?
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Hoera en we gingen naar zee ! Twaalf Km file naar de kust bij 35 graden. Ik zit onder mijn parasol in mijn tuin !
  • geert van mael

    5 jaar geleden
    Ik zit al 30 jaar op de baan als vrachtwagenchauffeur, zonder zware ongelukken, maar 80% van wat er nu rondrijdt hoort niet thuis op de baan, we kunnen elke dag een dodelijk ongeval hebben in ons recht mochten we niet op de rem gaan staan
  • Jan Vandaele

    5 jaar geleden
    samen in de file zo gezellig
  • Luc Vandamme

    5 jaar geleden
    Niet iedereen moet naar de zee. Er zijn mensen die werken en die aan de kust wonen he en dan kan je niet anders. En de trein nemen is ook geen oplossing trein te duur te laat te ver van huis geen bussen zo vroeg voor naar het station te gaan. Dus wat wil je dan he??