aa
Volledig scherm
aa © RV

Wilde furie slaat met laptop op haar vriend omdat hij in vliegtuig naar andere vrouw gekeken had

Van een wilde furie gesproken: een vrouw ging in het vliegtuig compleet door het lint omdat haar vriend naar een andere vrouw gekeken zou hebben. Ze sloeg hem daarbij zelfs met een laptop. De niet alledaagse beelden gaan op sociale media rond als een lopend vuurtje.

31 reacties

  • Tom Geerts

    5 jaar geleden
    Ik zie vrouwen naar mijn 'kruis' kijken. en visa versa.. laat ons toch eens genieten van elkaar. Al is het maar een passage.
  • koen Van Hessche

    5 jaar geleden
    Guy Dupont weet blijkbaar niet echt hoe een man in elkaar steekt. Elke man (die op vrouwen valt) gaat automatisch kijken naar een vrouw die hij knap vind. Dat zit in onze genen en we kunnen er niks aan doen.Trouwens, vrouwen zijn niet veel beter dan de mannen, als die een knappe vent zien passeren gaan ze ook kijken! Bij beiden geld dezelfde regel natuurlijk, kijken mag, aankomen niet!
  • Pieter arons

    5 jaar geleden
    Nee Guy Dupont dit heet agressief zijn niet assertief zijn.
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Wist dat een laptop een “opslaan” functie heeft.. Als ik op de opslaan-knop indruk komt niet.. dat je niet naar het andere geslacht mag kijken. Ernstig, er is veel meer lichamelijk en geestelijk geweld tegen over mannen dan cijfers aangeven.
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    En mijn hond moet in de cargo-ruimte alhoewel hij zich uitstekend gedraagt in tegenstelling van vele passagiers, ik denk dat mijn hond beschaafder is