VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Ouders Théo Hayez in pakkende Facebookpost: “Hij amuseert zich nu wellicht met walvissen, schildpadden en dolfijnen”

De ouders van de vermiste Théo Hayez (18) lijken hoe langer hoe meer rekening te houden met het feit dat hun zoon verdronken is in Australië. Voor het eerst spreken ze publiekelijk over ‘zijn veel te korte leven’. “Als Théo intussen deze aarde heeft verlaten, dan amuseert hij zich nu met walvissen, schildpadden en dolfijnen.”

8 reacties

  • s koningdefuijk

    5 jaar geleden
    Ik geloof nooit dat deze jongen is gaan zwemmen vrijwillig. Ook niet dat hij verdronken is. Hoe zit het dan met zijn petje ??? Ik denk dat deze jongen in verkeerde handen is gevallen ,anders hadden ze wel kleding gevonden van hem en zijn smart. Opgeven is geen optie . Deze jongen is al die tijd slim genoeg geweest om er 8 maanden te zijn alleen in een land vol gevaar en was slim genoeg om niet te gaan zwemmen in de nacht.
  • Ingrid Vantroostenberghe

    5 jaar geleden
    Hopelijk van wel
  • Giovanni Van Dyk

    5 jaar geleden
    De onzekerheid is het meest verschrikkelijke...de immer ijdele hoop... echter lijkt de kans groot dat hij de verkeerde persoon op zijn pad gekruist heeft...want dom verdronken lijkt me meer dan onwaarschijnlijk... waarschijnlijk wel in t water gesmeten en achteraf opgenomen door de natuurelementen om t netjes uit te drukkken.
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Het onvermijdelijke is gebeurt en daar kan je niks aan veranderen,heb ook een zoon verloren van 16,is reeds 25 jaar geleden,doch daar denk je iedere dag aan. Ik wens jullie heel mooie herinneringen en veel goede moed !
  • LEEN LOODTS

    5 jaar geleden
    Lieve ouders, ik vind het zo moeilijk voor jullie.Maar ik vind het een mooie gedachte om het te plaatsen daar tussen de zeedieren. Hij heeft van zijn mooie reis genoten en jullie bewaren de allermooiste herinneringen in jullie hart. Veel sterkte en een warme knuffel.