Ridouan Taghi, met rechts een verouderingstekening van hoe hij er nu uit zou kunnen zien.
Volledig scherm
Ridouan Taghi, met rechts een verouderingstekening van hoe hij er nu uit zou kunnen zien. © Politie

“Meest gezochte crimineel van Nederland zit in Dubai”

De meest gezochte crimineel van Nederland, Ridouan Taghi (41), houdt zich zo goed als zeker schuil in Dubai, dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf. Politie en justitie zijn er na een jacht van anderhalf jaar op de van meerdere liquidaties verdachte man van overtuigd dat het net zich rond hem sluit. Dat melden bronnen binnen het Openbaar Ministerie die rechtstreeks betrokken zijn bij het onderzoek Marengo naar Taghi en zijn organisatie. Die zitten volgens justitie achter zeker elf moorden en pogingen daartoe.

16 reacties

  • Paul Coudijzer

    5 jaar geleden
    Ook de belgische top dealer en crimineel zit in Dubai en is er eigenaar van verschillende villa's op het palmeiland. Het gerecht weet het maar ze kunnen niet doen hij is ginder als vennoot onschendbaar !!!!
  • leetje van gorcum

    5 jaar geleden
    @Francois deze gaat direct naar de EBI in Vught (zoek maar even op) een afdeling die bekend staat als een van de zwaarstse regimes van Europa. Hij gaat waarschijnlijk bij een veroordeling levenslang krijgen. En dat is ondanks eerdere kommentaren van de EU in Nederland ook echt levenslang
  • Sonny Breugelmans

    5 jaar geleden
    Gek hè, na bandieten streken uit te halen kunnen ze ineens wel terug naar hunne zandbak terug keren. Nog liever dat dan in de gevangenis gepampert worden zegt...
  • jean-pierre rejek

    5 jaar geleden
    Wat is het verschil met hard werken en krom betalen aan nuteloze belastingen of niet werken en de crimineel uithangen met drugs of stelen en dan de grote jan zijn in Dubai .
  • benny vandersanden

    5 jaar geleden
    In plaats van een commando te sturen om hem uit te schakelen gaat men hem tippen dat ze hem op het spoor zijn. Triestig