VIER
Volledig scherm
© VIER

Grote schuldenberg voor Els uit ‘Don't Worry Be Happy’

TVEls Ouderits, die deel uitmaakt van de ‘Davidson’-familie in het het VIER-programma ‘Don’t Worry Be Happy’, zit op een enorme schuldenberg. Het zou gaan om een bedrag dat oploopt tot 14.000 euro. Els beweert echter niets met de schuld te maken te hebben.

20 reacties

  • frans vereken

    5 jaar geleden
    In wat voor wereld leven wij. Hoe zit het met de sociale inspectie ea diensten? Het zijn de mensen toch niet die onder een andere naam onlangs opgepakt zijn voor allerlei inbreuken/bedrog/fraude en oplichting van de SZ? Walgelijk en brutaliteit ten top. Misschien moet ik zelf een klacht neerleggen want dit gaat alle schaamte voorbij.
  • Jan-Els Luyten Engelen

    5 jaar geleden
    Mss al die brommers en harley verkopen want met leefloon gaat dit blijkbaar wel
  • Saskia De ceuster

    5 jaar geleden
    En betalen kan ze... Persoonlijk ook meegemaakt gelukkig geen 14000€ eerder 5600.. Nog genoeg mor soit... Ge staat persoonlijk borg bij brouwer en dat moet bij overname in een aparte clausule overgenomen worden.. Ik wist het ook niet en k hing eraan... De andere partij is ondergedoken zonder adres dus kon 't alleen betalen
  • Johan commère

    5 jaar geleden
    Ik heb hen aan het werk gezien in het programma . Er klopt geen woord van alles wat ze vertellen !
  • Cisse scherlinx

    5 jaar geleden
    Begrijpen wie begrijpen kan. idd veel luxe voor zogezegd niet toe te komen met hun geld. Er zijn veel mensen die nog niet de helft kunnen wat zij doen, Harley, Dodge x2 zwembad chinees met de hele familie... Niet zeuren en betaal je schulden met iets van je luxe weg te doen.. wij de normale werkende mens moet dat ook doen!!!