Kompany met instructies.
Volledig scherm
PREMIUM
Kompany met instructies. © PN

Balans na één maand Kompany: de mayonaise pakt, maar er is tijd nodig

AnderlechtDe combinatie speler-manager bij een topclub. “Niet te doen”, zeggen analisten. Maar als er één iemand zich daar in België toch mag aan wagen, dan is het Vincent Kompany. Precies één maand is Kompany in functie, zijn stempel is zichtbaar, maar ook de conclusie is duidelijk: Kompany heeft tijd nodig.

6 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    De enige vraag die ik me hierbij stel is of onze vriend en icoon Kompany is ingeschreven als trainer of als speler? Want als speler kan hij samen met de andere paar honderd spelers genieten van een verlaging van de sociale lasten. Als trainer niet. En dit lijkt dan weer op het belazeren van de sociale zekerheid. Iets wat hij zelf niet zal willen gezien zijn “sociale betrokkenheid” volgens onze vaderlandse pers. Weet iemand het antwoord? Ik reken niet op de media voor een duidelijk antwoord.
  • Jan Rottiers

    5 jaar geleden
    Mayonaise wordt slecht als het te lang duurt.
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Een fin de carriere voetballer en trainer-zonder-licentie in EEN, zoiets bestaat enkel bij cafeploegen, dacht ik. Maar neen, dat is het concept bij RSCA, het speeltje van de op zijn kop gevallen M. Coucke.
  • moons fons

    5 jaar geleden
    De nagel op de kop Nolle Verdonck !
  • Nolle Verdonck

    5 jaar geleden
    Wat is hln toch lief voor Kompany... moest het iemand anders zijn