AP
Volledig scherm
© AP

Demonstranten in Hongkong versieren muren met kleurrijke boodschappen

Het rommelt al een tijdje in Hongkong. Afgelopen weekend kwamen voor de zesde week op rij duizenden demonstranten op straat om te protesteren tegen de regering. En als niemand naar ze luistert als ze op straat roepen, laten ze de muren voor hen spreken.

0 reacties

  1. Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoorde manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”
    Livios

    Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoor­de manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”

    Leuven kampt al maanden met een serieuze muizenplaag. Herkenbaar? Zie jij ook regelmatig knaagdieren door je tuin rennen? Of is er geknaagd aan voedselverpakkingen in je kelder of tuinhuis? Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je op een duurzame én diervriendelijke manier muizen en ratten weert – of hoe je voorkomt dat je er überhaupt ooit last van hebt.
  2. LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Veiligheidsraad stemt vandaag al over VN-lidmaatschap Palestina” - Iran tegen VS: we willen geen verdere escalatie
    Play
    625

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. “Veilig­heids­raad stemt vandaag al over VN-lidmaat­schap Palestina” - Iran tegen VS: we willen geen verdere escalatie

    Het is volgens een hoge Amerikaanse functionaris onwaarschijnlijk dat Israël een aanval op Iran zal uitvoeren voor het Pesach-feest begint. Pesach is een van de belangrijkste feesten in het jodendom, waarmee het einde van de Joodse slavernij in Egypte wordt herdacht. De Europese Unie neemt extra strafmaatregelen tegen Iran die de productie van drones en raketten moeten raken. En de VN-Veiligheidsraad stemt vandaag pas over de aanvraag van de Palestijnen om volwaardig lid te worden van de Verenigde Naties. Dat blijkt uit de agenda van het orgaan. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.