TML
Volledig scherm
© TML

Drugsdealers Tomorrowland komen uit de hele wereld: 24 betrapte dealers, slechts één met Belgische nationaliteit

Tijdens het eerste weekend van Tomorrowland zijn 24 dealers en 231 druggebruikers betrapt. Dat melden de federale politie en het parket van Antwerpen. Slechts één van die dealers is een Belg. Er zijn ook acht gauwdieven gearresteerd. Twee van hen gebruikten pepperspray tegen de politie toen ze op heterdaad betrapt werden.

92 reacties

  • Hans Benoit

    5 jaar geleden
    Wat een hypocriete naieve uitspraken in de media van de organisatoren van TML.Ik heb weet van VIPS die daar waren dat je ongestoord zonder controle naar binnen kon langs de VIP ingang.En nog erger in de VIP ruimte kon je a volante aan je drugs geraken dus de organisatie lijkt mee in het complot te zitten.Maar dat mag niet geweten worden.
  • Joeri Declercq

    5 jaar geleden
    Ofwel zijn het mensen die van niet veel kennis bezitten of wel zijn ze zeer naief in hun leefwereld. Maar drugs vind je dus overal. Zelfs op feestjes van will tura. zoals BDW zegt de joga snuivers. Moest je eens weten hoeveel mensen drugs neemt hahahahaha.. tjeezes zelfs u advocate of u beste vriend u baas of collega,, maar hun leefwereld betreed je soms zomaar niet. Heeft TmL niets mee te maken.
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Afschaffen die drugs festivals !
  • Wouter Kennes

    5 jaar geleden
    Wat een mop. Voor elke dealer gesnapt ,zijn er 3 die derdoor geglipt zijn. En dan al die andere criminele cijfers liggen ook redelijk voor een
  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    Tomorrowland is hiermeeczijn eigen graf aan t graven . Ik denk dat ze de 20 jaar niet halen . Elk jaar doden, is niet vol te houden.