Scoutsleider Paul krijgt van een collega-leider snel een kleine waterdouche om af te koelen nadat hij met de groep een paar uur vast zat op een Thalys-trein in Marcq.
Volledig scherm
Scoutsleider Paul krijgt van een collega-leider snel een kleine waterdouche om af te koelen nadat hij met de groep een paar uur vast zat op een Thalys-trein in Marcq. © Mozkito

Treinreizigers zitten twee uur vast in Eurostar bij Halle: “Zo'n 40 graden in wagons”

HalleOp de grens van Halle en Tubeke is een hogesnelheidstrein van Eurostar geblokkeerd geraakt nadat de bovenleiding werd afgerukt. De 600 passagiers moesten temperaturen tot 50 graden trotseren. Ook de 250 passagiers van een Thalys-trein die geblokkeerd stond in het Waalse Marcq moesten het zonder airco uithouden tot ze geëvacueerd werden.

58 reacties

  • Leonard Tonnelier

    5 jaar geleden
    In dit land zijn alle diensten een afspiegeling van zij die instonden voor de werking op alle niveaus: de politici en de vakbonden. Het is dus normaal dat alles altijd in het honderd loopt.
  • Andr� lernout

    5 jaar geleden
    Te koud, problemen. Te nat, problemen. Te heet, problemen. Te glad ,problemen. Wel straf dat het altijd in dit land is en niet in Noorwegen, Zwitserland, Spanje, Oostenrijk en die rijden dan nog op tijd ook!
  • Robby van Ballaert

    5 jaar geleden
    En de NMBS is weer de kop van jut terwijl ze er helemaal niks mee te maken hebben.
  • Robert Bruyland

    5 jaar geleden
    Reizen met de trein is altijd een beetje beetje zelfmoord plegen.
  • Eddy Crikemans

    5 jaar geleden
    Als het bij mij gebeurd klop ik de ramen in .Waarom moet het zolang duren eer er iets gedaan word.Op 10 seconden zie je wat er mis is.
  1. Engie nodigt 150 potentiële nieuwe werknemers uit in centrale Drogenbos: “Technische profielen zijn moeilijk te vinden”
    PREMIUM

    Engie nodigt 150 potentiële nieuwe werknemers uit in centrale Drogenbos: “Technische profielen zijn moeilijk te vinden”

    Energieleverancier Engie is voor zijn centrale in Drogenbos op zoek naar vijftien nieuwe medewerkers. Over heel België zoekt Engie zelfs meer dan 400 nieuwe mensen, waarvan het grootste deel technische profielen. Zaterdag nodigde Engie in de centrale in Drogenbos 150 studenten uit, in de hoop hen te overtuigen om te kiezen voor een carrière bij Engie: “Dit soort momenten is ideaal om te laten zien welke jobs wij allemaal aanbieden.” Wij trokken met de studenten mee op rondleiding.
    Drogenbos
  2. Erfgoeddag in Brussel, de Rand en het Pajottenland: ontdek de betekenis van ‘thuis’ met deze 7 activiteiten
    PREMIUM

    Erfgoeddag in Brussel, de Rand en het Pajotten­land: ontdek de betekenis van ‘thuis’ met deze 7 activitei­ten

    Op zondag 21 april is het opnieuw Erfgoeddag en staan in Vlaanderen en Brussel tal van activiteiten gepland met een knipoog naar het verleden, tradities en ambachten. Dit jaar draait alles rond het thema ‘thuis’. Wat maakt een huis een thuis en was een thuis vroeger anders dan vandaag? Onze redactie zocht de leukste activiteiten in Brussel, de Rand en het Pajottenland voor je uit: van het Belgisch trekpaard in Vollezele tot ‘geldgolven’ in Brussel.