De Ikea-catalogus 2015.
Volledig scherm
De Ikea-catalogus 2015. © kos

Nederlanders krijgen geen gedrukte IKEA-catalogus meer, Belgen wel

De nieuwe IKEA-catalogus valt vanaf 23 augustus als vanouds bij Belgische huishoudens op de mat, dit in tegenstelling tot Nederland. Daar stopt de Zweedse woongigant met het verspreiden van de gedrukte catalogus en komt er een digitale versie in de plaats. Een voorbode voor ons land? Zover is het lang nog niet. IKEA België bevestigt wel dat andere distributiemethodes onderzocht worden.

9 reacties

  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Juist EMI.ik geef soms redelijk wat geld uit aan bijvoorbeeld een boekenwand. Maar als je dan ook de kwaliteit bekijkt dan weet je waarom je meer uitgeeft ,deze gaat mijn heel leven lang mee en is tijdloos .
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    Wie steeds geld uitgeeft aan nieuwe en goedkope rommel omdat het hip of mode is, staat altijd even ver. Bij ikea verkopen ze veel brol want de omzet moet floreren. Degelijke en duurzame erfstukken gaan generaties mee, verarmen je niet en maken de afvalberg niet groter.
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Men mag dit onmiddellijk afschaffen, deze gaat toch direct in de prullenmand! Hoeveel bomen moeten er sterven voor die domme reclame boekjes, dat is pas een aanslag op het milieu!
  • Linda Dilissen

    5 jaar geleden
    Meeste gooien hem toch weg en kijken op internet. Grote milieu inpakt bomen voor papier en distributie vind het daarom nuteloos
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Eh... ik herinner me niet dat we die krijgen... En Nederland is inderdaad voor sommige artikelen goedkoper door de lagere BTW...