Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.
Volledig scherm
PREMIUM
Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer. © AP

Trump-criticus Wolff: “President kan niet lezen én niet luisteren”

Michael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. “Het Witte Huis verandert in een Trump Organization. Hij werkt hard aan zijn ondergang”, concludeert de Amerikaanse journalist.

12 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    De vorig wel ( Obama ) maar heeft ook niets goeds gedaan voor het volk gedurende zijn functie in het woord huis ! Integendeel zelfs ...!
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Rob Hoek, de heer Wolff moet een boek verkopen en zal aldus ongetwijfeld de overdrijving niet mijden. Echter uw stelling dat Trump alles en enkel goed doet voor eigen land is zeker een fabel. Trouwens, volgens u mag geen enkele kritiek geuit worden op Trump's beleid? Dat is censuur ... hij maakt zich zelf met de regelmaat schuldig aan haat verspreiden onder zijn volk. Zijn kabinet is effectief een duiventil, efficiënt zal het dus ook niet zijn.
  • Rob Hoek

    5 jaar geleden
    Ik denk dat iedere linkse rakkers ontzettend jaloers zijn op meneer Trump. Jaar in jaar uit gebeurt er niks en hij doet alles in belang van Amerika. Dus meneer de critici hou alsjeblieft je mond en ga wat nuttigs doen. Trump is de beste president van Amerika en zo leider heb je nodig niet die Obama die niets en werkelijk niets uitvoerde. Het is toch bizar wat de linkse mensen zo haten wij als rechts hebben niet zo haat als een links democraten wint want wij zeggen dan het volk heeft gekozen.
  • Dirk Delaere

    5 jaar geleden
    Dus iemand die geld en/of macht bezit, die mag men niet kritikieren; François Defosse?? Dat zijn de grondregels voor een dictatuur.
  • Mike Vanderkerken

    5 jaar geleden
    Mensen die het nu nog opnemen voor Trump getuigen van weinig kennis ter zake, zowel in de media als tijdens toespraken getuigt hij van een absolute desinteresse van alles wat rond hem gaande is. Degene die opkijken naar zijn miljarden zouden eerst naar zijn geschiedenis moeten kijken als zakenman. Hij heeft enorm veel geërfd, zijn subcontractors worden belazerd en krijgen dikwijls minder dan de afgesproken kostprijs of worden in het geheel niet betaald. Trump is een oplichter tout court.