AP
Volledig scherm
© AP

Zuckerberg belooft "veilige, stabiele en goed gereguleerde" Libra

De topman van Facebook, Mark Zuckerberg, heeft gisteren beloofd dat de Libra - de cryptomunt die het sociaal netwerk volgend jaar wil lanceren - "veilig, stabiel en goed gereguleerd" zal zijn. Zo probeert hij de regulatoren wereldwijd gerust te stellen.

13 reacties

  • Elsie Duppont

    5 jaar geleden
    Iedereen mag dus voortaan geld in omloop brengen? Dat is puur nepgeld. Niet goed bezig..
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    De laatste in de wereld die ik mijn geld zou toevertrouwen. Zelfs gegevens van mensen stelen zonder dat ze lid zijn van zijn 'fakebook'.
  • Michel Maurice

    5 jaar geleden
    Facebooks Libra is het complete tegenovergestelde van wat Crypto is! Crypro hoort open, gedecentraliseerd, en niet manipuleerbaar te zijn, Libra is gecontroleerd en manipuleerbaar door de kleine gecentraliseerde elite die eraan mag meedoen... En dan is er ook nog het feit dat je plots je Libra onbruikbaar kan zien worden omdat je iets deelde dat zuckerberg of een anonieme Facebook Admin niet zint...
  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Suckerberg denkt dat we hem geloven op zijn woord ? En wie gebruikt er nu nog Facebook ? Kinderen, pubers en marginalen.
  • Marijke Molenberghs

    5 jaar geleden
    Hallo binnen 2 jaar of minder dan 2 jaar gaat facebook difinitief verwijderd worden. Er wordt te veel gehackt. Ik heb het horen zeggen als het waar is weet ik niet.