BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Malinwa kondigt maatregelen aan tegen Verrips, die contract eenzijdig wil verbreken wegens matchfixing

KV MechelenMatchfixing. Dat is de reden waarom doelman Michael Verrips (22) zijn contract eenzijdig wil verbreken. De extra-sportieve zorgen zijn nog niet van de baan voor KV Mechelen, dat intussen aankondigde maatregelen te nemen tegen Verrips.

64 reacties

  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    hij geeft 100% gelijk, ik zou ook niet willen spelen in zo een ploeg die andere ploegen beschuldigen van wedstrijdvervalsen wanneer ze is die de wedstrijdenvervalsen, ge moet daar mechelen heten voor heten
  • kamiel De Vleeschouwer

    5 jaar geleden
    Ik lees hier dat een heel slim persoon schrijft dat Mechelen bekend heeft. Wie dan wel van Mechelen??? Ook Beerschot heeft niet bekend na hun omkoopschandaal. Die roepen nu wel. De prins van Beerschot probeert nu Verrips in Engeland te krijgen. Wat praktijken zijn dat. Als ik KVM was dan liet ik Verrips gaan ... voor 25 miljoen. Want hij is toch een superheld. Misschien naar ... Beerchot, Eupen, Moeskroen of Cercle. Dan speelt KVM onder voorbehoud. Wat een komedie..
  • Ilse Verlinden

    5 jaar geleden
    Johan, je ziet het helemaal verkeerd. De veroordeling is er, bewijs of niet, en heeft niks te maken met supporters of jaloezie. Ik voel mij als Club supporter ook totaal niet verantwoordelijk voor het gesjoemel van Leko en de commentaar erop maakt mij dan ook niks, integendeel, ik ben er zelf ook kwaad op. Waarom voelen jullie je persoonlijk aangevallen voor een paar achterlijke ex-bestuursleden?
  • Fonz Ooms

    5 jaar geleden
    Noem mij 1 ploeg uit 1A of 1B die de laatste jaren niks proberen te fixen heeft, al was het maar om enkele gratis kaarten te krijgen ( want vroeg of laat moet je daar iets voor terug doen ). ALLEMAAL hebben ze boter op hun hoofd, van margarine tot de beste boter. Stop aub met al die komedie of breng alle bewijzen met naam en toenaam in het openbaar, maar dan ook alles.
  • Fonz Ooms

    5 jaar geleden
    Noem mij 1 ploeg uit 1A of 1