photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Club Brugge krijgt zijn 12 miljoen: Nakamba legt medische tests af bij Aston Villa

VoetbalMarvelous Nakamba (25) heeft dan toch zijn transfer naar de Premier League beet. De onderhandelingen tussen Aston Villa en Club Brugge zitten in de laatste rechte lijn. Nakamba, die nooit terugkeerde uit vakantie, vertoeft in Engeland voor medische testen. Club Brugge krijgt wat het wou voor Nakamba: ruim 12 miljoen - het beoogde bedrag. 

37 reacties

  • Allard Emile

    5 jaar geleden
    Danny Buyse, Wesley was nochtans beschouwd als een wereldspits door de Brugse fans of niet?? En wacht want al de nieuwe spelers moeten eerst nog bewijzen dat ze een meerwarde zijn voor de ploeg.
  • Thomas Segers

    5 jaar geleden
    @Tim Peeters : ik kijk honderd matchen per jaar en mijn eerlijke mening is dat hij vooral een werkpaard was in een team met teveel andere werkpaarden. Je kan daar in de Belgische competitie nog je plan mee trekken maar Europees blijft dat een gesukkel. Ik blijf erbij : 12 miljoen is een uitzonderlijk mooie deal
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Financieel superdeal. Gekocht voor 3, verkocht voor 12. Sportief wel jammer want balans in het middenveld was in het kampioenenjaar veel beter dan vorig jaar. Maar goed, we weten ondertussen allemaal waarom hij onder Leko niet speelde. Degenen die zijn sportieve meerwaarde in twijfel trekken zijn volgens mij toch echt mensen die geen 3 volledige matchen per jaar kijken. En manier waarop, tsja, als je tot bankzitter wordt gedegradeerd en dan zo'n kans krijgt twijfel je niet.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Maudy, die tijd komt allang niet meer terug met Belgen zoals o.a. Roger Van Gool, Julien Cools, Raoul Lambert en Fons Bastijns. Het is de enige manier om zo te overleven voor kleinere ploegen in kleinere landen. Misschien zijn ze van plan hun nieuw stadion als dat er zou komen contant te betalen.
  • robert gilis

    5 jaar geleden
    Nakamba proficiat spelletje goed doorzien zouden er meer zoals jij moeten zijn .clement weet wel wat hij verliest i.p.v. rits .succes in Engeland geef er maar een lap op zoals hier geweest