Photo News
Volledig scherm
© Photo News

NMBS kan nieuwe incidenten door hitte vandaag niet uitsluiten

De NMBS neemt voor vandaag een reeks preventieve maatregelen om het treinverkeer zo vlot mogelijk te laten verlopen bij de huidige hoge temperaturen. Toch vallen incidenten niet uit te sluiten, zegt woordvoerder Dimitri Temmerman vanochtend.

56 reacties

  • Tim Diesel

    5 jaar geleden
    Als er een korrel sneeuw valt ellende. Als het een dag te warm is ellende. Als het normaal weer is ‘vertragingen a volonte’. Uitbesteden aan een private partner want NMBS is een dagelijkse 1 april grap.
  • Vincent Diels

    5 jaar geleden
    @ Wouter Van de Walle, de trein is qua prijs de goedkoopste van de al ons omringende landen. De inefficiëntie moet je bij de politiek benoemde top gaan zoeken. Voor al die denken dat privatiseren de oplossing is, kijk maar een over de grens naar de U.K. en Duitsland! Men denkt dat het gras altijd groener is aan de overkant, helaas ...
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Vallen er tien vlokken sneeuw: de treinen kunnen niet meer rijden want de wissels... Is het te warm: zowat gans het NMBS-net ligt plat en als alles dan min of meer terug normaal draait, dan is daar de vakbondmaffia die persé aan haar quotum stakingsdagen wil geraken...
  • Evelien Engelrelst

    5 jaar geleden
    Het personeel van de NMBS doet alles om jullie naar de kust te brengen en dan nog zagen. In andere landen rijden er in deze hitte geen treinen, maar bij ons doet het personeel alles om jullie bij je bestemming te krijgen. Zagen op anderen die werken in deze hitte is gemakkelijk. Neem de volgende keer dan gewoon je auto met goedwerkende airco. Dan hoef je niet te zagen. De treinbestuurders hebben het ook warm en lastig, maar het zijn wel die mensen die je vervoeren!
  • RENE SLAGMULDER

    5 jaar geleden
    Vroeger was het ook warm en reden de meeste treinen met dieselloc en zonder airco. En toch was eenieder tevreden.