Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Tatyana Beloy is niet alleen: ook deze foto’s waren te bloot voor Instagram

CelebritiesGisteren werd Tatyana Beloy op de vingers getikt door Instagram nadat ze een topless beeld van zichzelf op vakantie had gepost. Ze hield haar borsten nochtans zedig bedekt, maar toch werd de foto offline gehaald door het platform. En Beloy is niet de eerste die tegen de nogal verwarrende en soms onbegrijpelijke zedenregels van Instagram botst. Ook deze sterren zagen hun foto al verwijderd worden.

9 reacties

  • Dietrich Van Helder

    5 jaar geleden
    @ Eric Vaeske, volledig akkoord. Er is niets verkeerd aan blote borsten maar bij Instagram weet je wat de regels zijn (kleine lettertjes lezen mensen) Dit is gewoon aandacht en expres controverse zoeken.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    OK, allemaal goed en wel. Maar waarom post Tatyana Beloy dergelijke foto's ? Een beetje belangstelling in de media nodig ? Doe niet zo belachelijk, mens.
  • Eric Servaes

    5 jaar geleden
    Bij het aanmaken van een insta account verklaar je je akkoord met de algemene regels. Zelfs al zijn die preuts. Natuurlijk lappen de meesten die aan hun laars om nog meer in de aandacht te komen. —- en niets verhindert deze sterren om hun tetten, en nog veel meer, op Pornhub te showen. Daar mag het wel.
  • Eric Servaes

    5 jaar geleden
    Bij het aanmaken van een insta account verklaar je je akkoord met de algemene regels. Zelfs al zijn die preuts. Natuurlijk lappen de meesten die aan hun laars om nog meer in de aandacht te komen. —- en niets verhindert deze sterren om hub tetten, en nog veel meer, op Pornhub te showen. Daar mag het wel.
  • Gerd Peeters

    5 jaar geleden
    Welja, je ziet ocharme een tepel, zijn de mensen nu zo preuts geworden?